Blade (collection)

Blade 1
Ο Blade είναι ένας “άνθρωπο-βρικόλακας” με υπεράνθρωπες δυνάμεις κληρονομημένες από το σκοτεινό μισό του αλλά και της αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης. Η μητέρα του Blade, του οποίου το κανονικό όνομα είναι Eric Brooks, και ενώ αυτός είναι ακόμα στη κοιλιά της δέχεται επίθεση από ένα βρικόλακα, ο οποίος τη δαγκώνει και την αφήνει να χαροπαλεύει. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και πεθαίνει όχι όμως πριν προλάβει να γεννήσει. Έτσι ο Blade από μικρός μένει ορφανός, αλλά με πολύ περίεργες και ιδιαίτερες δυνάμεις. Όπως ανακαλύπτει, κατέχει όλες της υπερδυνάμεις των βρικολάκων αλλά καμιά από της αδυναμίες τους. Έτσι λοιπόν αφού πρώτα περισυλλέγεται από το δρόμο από τον Abraham Whistler (Kris Kristofferson) και ανδρώνεται ηλικιακά, παίρνει τη ζωή του στα χέρια του και ζητά εκδίκηση.
Σκηνοθεσία: Stephen Norrington
Συγγραφέας: David S. Goyer
Ηθοποιοί: Wesley Snipes , Kris Kristofferson , Στίβεν Ντορφ



TRAILER





Blade 2

Μια σπάνια μετάλλαξη έχει εισχωρήσει στο βασίλειο των βαμπίρ, οι Θεριστές. Ένα είδος βαμπίρ που έχουν ακόρεστη δίψα για αίμα όχι μόνο ανθρώπων, αλλά και βαμπίρ. Ο πληθυσμός τους αυξάνεται δραματικά και εις βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού που αρχίζει πια να απειλείται με εξαφάνιση. Ο Μπλέιντ, ο Γουίστλερ και ο Σκαντ επιστρατεύονται από το Σκιώδες Συμβούλιο των Βαμπίρ για να βοηθήσουν στην αναχαίτιση των Θεριστών. Ο Μπλέιντ θα πρέπει τώρα να συνεργαστεί με μια επίλεκτη ομάδα των Βαμπίρ, προκειμένου να προτάξουν από κοινού τους αιχμηρούς τους κυνόδοντες απέναντι στη λυσσαλέα επίθεση των μεταλλαγμένων…



Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο
Συγγραφείς: Marv Wolfman , Gene Colan,
Ηθοποιοί: Wesley Snipes , Kris Kristofferson , Ron Perlman


TRAILER





Blade Trinity

O Blade, ο σκοτεινός ήρωας comic της Marvel, είναι μισός άνθρωπος μισός βαμπίρ. Στην τρίτη περιπέτειά του βρίσκεται θύμα μιας σκευωρίας, στημένη από τη φυλή των βρικολάκων, κατηγορούμενος για τους θανάτους αθώων ανθρώπων. Την ίδια στιγμή τα βαμπίρ έχουν καταφέρει να αποκτήσουν θέσεις στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα. Καθοριστική είναι η βοήθεια που δίνει ο Κόμης Δράκουλας, τον οποίο έφεραν στη ζωή οι αρχηγοί των βρικολάκων. Ο Δράκουλας μπορεί πλέον να αλλάζει πρόσωπα και να αντέχει το φως του ήλιου. Για να καταφέρει ο Βlade να ξεφύγει από τους διώκτες του και να κατατροπώσει τα βαμπίρ, θα χρειαστεί τη βοήθεια των Nightstrokers. Πρόκειται για μια ομάδα κυνηγών βρικολάκων με εξελιγμένο οπλοστάσιο.

Κατηγορία: Δράσης, Περιπέτειας, Φαντασίας
Σκηνοθεσία: David S. Goyer
Πρωταγωνιστούν: Wesley Snipes, Jessica Biel, Ryan Reynolds, Kris Kristofferson


TRAILER





    Blogger Comment
    Facebook Comment
BannerFans.com
 
Copyright © 2016. Online Movies Cinema - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates