American Pie Collection (1999-2012)

American Pie Collection (1999-2012)Ευχάριστη νεανική κωμωδία στο ύφος του "Γρανίτα από Λεμόνι" ή του "Porky's", που εστιάζει ακόμα μία φορά στα εφηβικά σεξουαλικά ξυπνήματα, γαρνιρισμένα με (αμερικανικών προδιαγραφών) προβληματισμούς της ηλικίας και με μαθητικές πλάκες. Εχει κάποιες νόστιμες κωμικές ρουτίνες (για παράδειγμα, ο πατέρας που μπαίνει στο χώρο απρόσκλητος και ανυποψίαστος όποτε ο γιος του ετοιμάζεται να αυνανιστεί), δεν είναι χυδαία όπως το "Κάτι τρέχει με τη Μαίρη", ούτε εντελώς αδιάφορη, παράλληλα όμως δεν είναι και η ταινία που συστήνει κανείς ανεπιφύλακτα, ιδίως εάν ο αποδέκτης έχει απομακρυνθεί ηλικιακά και ως νοοτροπία από τα θρανία.






American Pie
Τέσσερις φίλοι, μαθητές λυκείου, βάζουν στόχο να μην είναι παρθένοι όταν περάσουν στο κολέγιο και αποφασίζουν να "το κάνουν" με κάθε τίμημα, τη βραδιά του χορού των αποφοίτων.

American Pie 2 ( part1 - part2 ) Kωδικός --> teniesonline.ucoz.com <--
Τελειώνοντας το πρώτο έτος στο κολέγιο, οι τέσσερις φίλοι ξεκινούν παρέα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κατά τη διάρκεια των οποίων θα προσπαθήσουν να κάνουν -τι άλλο;- σεξ.


American Pie 3
Η ιστορία συνεχίζεται! Λίγα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους και η τρομερή παρέα του American Pie ξανασμίγει. Ο Τζιμ και η Μισέλ παντρεύονται! Όμως, στη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου τους, μπαίνουν σε μια σειρά απο πικάντικες σεξουαλικές περιπέτειες..

American Pie 4
Ο Ματ, ο μικρότερος αδελφός του Στίφλερ, πηγαίνει σε θερινή κατασκήνωση. Ερωτεύεται την Ελίζ, μια κοπέλα της τοπικής μπάντας και μπλέκει σε διάφορες κωμικές περιπέτειες.

American Pie 5
Όταν ο Έρικ Στίφλερ συνειδητοποεί πως είναι το μόνο μέλος της οικογένειας Στίφλερ που θα αποφοιτήσει από το λύκειο ως παρθένος, αποφασίζει να φανεί αντάξιος της ένδοξης κληρονομιάς του. Μετά από τις καλοπροαίρετες συμβουλές του πατέρα του Τζίμ, ο Έρικ θα δοκιμάσει την τύχη του στο διαβόητο "Μαραθώνιο Γυμνιστών"

American Pie 6
Μετά το naked mile έρχεται το beta house Ο Ερικ ο Ράιαν και ο Κουζ είναι πρωτοετής στο κολέγιο. Μπαίνουν στη αδελφότητα Βετα Ηouse με αρχηγό ποιον άλλον από τον θρυλικό Ντουάιτ Στίφλερ. Όλα δείχνουν ότι θα περάσουν τέλεια, πολλές γυναίκες και άφθονο αλκοόλ.

American Pie 7. the book of love
Δέκα χρόνια μετά την πρώτη ταινία American Pie, τρείς νέες άμοιρες παρθένες ανακαλύπτουν τη Βίβλος κρυμμένη στη βιβλιοθήκη του σχολείου στο East Great Falls High. Δυστυχώς για αυτές, το βιβλίο είναι κατεστραμμένο, και με την ελλιπή παροχή συμβουλών, η Βίβλος τους οδηγεί σε ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι να χάσουν την παρθενιά τους.

AMERICAN REUNION
Στην κωμωδία AMERICAN REUNION, όλοι οι χαρακτήρες του American Pie που συναντήσαμε πριν από μια δεκαετία και βάλε, επιστρέφουν στο Ανατολικό Great Falls για την σχολική τους επανένωση. Στο από καιρό πολυαναμενόμενο Σαββατοκύριακο, θα ανακαλύψουν τι άλλαξε, ποιός δεν άλλαξε και πως ο χρόνος και απόσταση δεν μπόρεσαν να σπάσουν τους δεσμούς φιλίας.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comment Here....

BannerFans.com
 
Copyright © 2016. Online Movies Cinema - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates